Privé danslessen

De hele dansschool voor jezelf

Niet zelden krijgen wij de vraag of het mogelijk is om privé danslessen te volgen. Meestal betreft het een paar dat in het huwelijk treedt. De meeste paren willen gewoon goed voor de dag komen bij de openingsdans, maar er zijn ook stellen die flink de show willen stelen en die samen een spetterende openingsdans willen neerzetten. Zowel het een als het ander kan bij danscentrum De groot.

Daarnaast zijn er nog legio andere redenen waarom mensen graag enkele of meerdere privé danslessen willen volgen. Mensen die een paar lessen hebben gemist en die weer in willen halen bijvoorbeeld, maar ook mensen die een bepaalde variatie nog eens extra willen doornemen. Ook zijn er paren die na een tijd de draad weer op willen pakken en met privé lessen kijken in welke groep ze in kunnen stromen.

Omdat er altijd wel ruim animo is voor privé danslessen houden wij altijd enkele uren in onze weekplanning beschikbaar. In het aantal lessen zijn we lekker soepel. Waar de een met een paar lesjes uit de voeten kan heeft de ander wat meer tijd nodig. We spreken samen af wat je wilt en maken daar een programmaatje voor.